Untitled Document
Forside Historie Media Watch Opinion Features Links Info
 
Untitled Document 

 

 

Danske mellemøsteksperter er systematisk imod Israel
Søren Schmidt som advokat for Iran - igen
DR2 Deadline, 6. august 2008

Adam Holm interviewer Søren Pind (V) om Irans angivelige atomvåbenprogram - Klip med Søren Schmidt fra DIIS.

Søren Schmidt agerer igen advokat for det iranske præstestyre. Han vender endnu en gang virkeligheden på hovedet, og ignorerer at det er Iran, der truer Israel med udslettelse og ikke omvendt.

Han anser det iranske atomvåbenprogram som udelukkende defensivt, og deler tilsyneladende ikke vestens bekymring om, hvilke konsekvenser et atombevævnet Iran kunne få for regionen og resten af verden.

Hvorfor i alverden en demokratisk valgt regering i et moderne land som Israel skulle ønske at angribe Iran med atomvåben, giver han ingen forklaring på.


Afskrift af klippet:

Søren Schmidt: "...Jamen jeg mener at hvis Iran får atomvåben, så vil det opføre sig som en hvilken som helst anden atomvåbenstat. Det vil sige at man nøje [vil] have tjek på sine våben, men vil bruge dem til at afskrække andre lande fra at angribe en. Altså hvis nu Israel for eksempel angreb Iran med atomvåben, så ville Israel vide, at så ville Iran gengælde det med et angreb med sine egne atomvåben. Og det vil så afholde Israel fra at angribe, og vise versa."


Tilbage

 

 

Untitled Document